Prodaja Зграда, Jaureguiberry, Canelones, Uruguay, Calle Berna

Prodaja - Cod. 38574

  • Tipologija: Зграда
  • Oblast: 2210 m²
  • Sobe: 18
  • Sprat: 1

Ова 5 ½ Зр. Кат / обитељска кућа је нова (изграђена 2010), и еколошки прихватљива, с двоструким видним зидовима и средњом изолацијом, подним гријањем и соларним суставом на крову за властито гријање воде, такођер има двије одвојене, простране купаонице с ВЦ-ом, умиваоником, тушем, Држач пешкира се греје и купатило са зузугл. Када, све покривке од гранита.

Више информација на званичном сајту Цаса Пицафлор!
Кухиња је отворена за благоваоницу и дневни боравак, модерна и врло пространа и функционална. Плинска плоча, перилица рубља, перилица рубља и гранитна омотница те бар с доручком. Интернет и сателитска ТВ су наравно. У продужетку, са директним приступом кући, налази се гаража, простор за возило, такођер има и бојлер од 400 литара и прикључке за гријање. Све собе су светле, осунчане и опремљене алуминијумским прозорима, неке са двоструким стаклом. Све собе у кући су обложене керамичким плочицама. Тераса је наткривена и опремљена уграђеним роштиљем (Паррилла). На земљишту се налази зидани вањски туш (хладна и топла вода), систем за наводњавање у врту и радионица, интегрирани са модерним системом за пумпање воде, који омогућава промоцију и неовисност властите воде за пиће и два спремника за воду од 2000 литара. Кућа има висок квалитет живота!

3 двојне куће (изграђене 2009), зграда у стилу бунгалова, свака са 2 двокреветне собе и 2 купатила са ВЦ-ом, умиваоником, тушем, гранитним покривачем, потпуно опремљеном дневном кухињом са гранитним покривачем, сателитском телевизијом, интернет прикључком. Три двојне куће се налазе на истом имању као и главна кућа, али су одвојено ограђене и главне су куће на краткој удаљености. Двојна кућа има површину од 140 м2, изграђена је са двоструким зиданим зидовима, средњом изолацијом и алуминијским елементима. Делимично са двоструким стаклом. Директан приступ врту, (са системом за наводњавање) Тераса са роштиљем, бунгалови су потпуно опремљени. Поред тога, систем има сопствени прикључак за воду (вода за пиће). Бунгалови могу бити посебно настањени или донијети као популаран најам некретнина добар годишњи повратак.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posete podeljene prema državama posetilaca

Promena intervala podataka

Saznajte više o ovoj nekretnini


REALIGRO FREE ADVERT
Želim da primam najnovije informacije o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB